Νέα μείωση στα νέα κρούσματα στην Ελλάδα-Εντοπίστηκαν άλλα 31

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 31 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα 2145.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα έχουν καταγραφεί  1  νέο θάνατο το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα να φτάνει τους 99.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται  73 ασθενείς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 16 ασθενείς έχουν βγει από την εντατική.

Πηγή:news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ-Επικρίσεις για καθυστέρηση κατάθεσης
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία
Εν μέσω εντάσεων και αντιπαραθέσεων ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ξενόγλωσσα προγράμματα
Πλεύρης: Φυλακή ή έξοδος από τη χώρα για τους λαθρομετανάστες, δεν θα εκβιάσετε την Ελλάδα
Νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών ενέκρινε η Βουλή-Όσα αλλάζουν
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου που πέταξε μπουκάλι στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες