Βρέθηκε το όχημα των δραστών του φόνου του 20χρονου-Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
12:59 - 12 Απριλίου 2020

Εντοπίστηκε το όχημα των φερόμενων δραστών του άγριου φονικού που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Πάφο με θύμα 20χρονο Σύρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι κηλίδες αίματος οδήγησαν στο πτώμα-Έκρυψαν τη σορό του 20χρονου οι δράστες
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα εντοπίστηκε στο δρόμο Πάφου-Κισσόνεργας παρά την Έμπα και εντός του, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, για εξετάσεις και συλλογή τεκμηρίων.
Οι δύο φερόμενοι δράστες, παραμένουν μέχρι στιγμής άφαντοι. Πρόκειται για τον 22χρονο Walid Al Moustafa, ο οποίος φαίνεται να είναι το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον 20χρονο, αλλά και τον 25χρονου συνεργό του Tarek Haj Halaf.
Walid Al Moustafa
Tarek Haj Halaf
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντοι οι δράστες του άγριου φονικού-Στήνει το παζλ η Αστυνομία
Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Θύτες θύμα και άλλα δύο πρόσωπα, είχαν συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο θαλάσσιο μέτωπο της Χλώρακας, για να λύσουν τις διαφορές τους.
Θύτες θύμα και άλλα δύο πρόσωπα, είχαν συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο θαλάσσιο μέτωπο της Χλώρακας, για να λύσουν τις διαφορές τους.
Σε κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε και βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 20χρονου.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη, ενώ ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί και πως ένας ομοεθνής τους ήταν βαριά τραυματισμένος.
Οι φερόμενοι δράστες, μετά τη δολοφονία κουβάλησαν τη σορό και την μετέφεραν στην παραλία «Βρέξη», όπου την έκρυψαν σε καλαμιώνες κοίτης ποταμού, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η Αστυνομία άρχισε από το ίδιο βράδυ εξετάσεις στο παραλιακό μέτωπο, χωρίς να εντοπιστεί ο 20χρονος , ενώ το πρωί της επόμενης μέρας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.
Τελικά η σορός του 20χρονου βρέθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία «Βρέξη», κρυμμένη σε κοίτη ποταμού.
Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και διενεργήθηκαν εξετάσεις, ενώ οι ανακριτές περισυνέλεξαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Ταυτόχρονα, το χώρο αλλά και τη σορό επιθεώρησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
Σε ότι αφορά τα κίνητρα των δραστών, αποδίδονται μέχρι στιγμής σε λόγους τιμής.