«Βροχή» οι παραιτήσεις και στην Πυροσβεστική-Φεύγει και ο Λεωνίδου

Εκτός από τις δεκάδες παραιτήσεις στην Αστυνομία, με το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης, «βροχή» και οι παραιτήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 18 μέλη υπέβαλαν αίτημα για πρόωρη αφυπηρέτηση, μεταξύ αυτών και οι δύο Βοηθοί Διευθυντές, Λ. Λεωνίδου και Π. Νικολή, ένας επαρχιακός υπεύθυνος, ένας υπεύθυνος τμήματος και τρεις αξιωματικοί υπηρεσίας.

Οι εν λόγω παραιτήσεις έρχονται να δημιουργήσουν επιπρόσθετο πρόβλημα στην υπηρεσία, η οποία ήδη λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό, την ώρα μάλιστα που αρχίζουν οι προετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο.

Επιπρόσθετα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλείται να στελεχώσει, το αργότερο αρχές του 2021, τον πυροσβεστικό σταθμό του Βασιλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές από τις παραιτήσεις ήρθαν με αφορμή το σχέδιο της Κυβέρνησης για πρόωρες αφυπηρετήσεις και όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 13 Απριλίου, δεν θα δεχθούν αποκοπή της τάξης του 12% στη σύνταξη του. Ωστόσο, ένας αριθμός μελών παραιτήθηκαν λόγω των συνθηκών εργασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως και στην Αστυνομία, περίπου 40 άτομα υπέβαλαν αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση. Μεταξύ αυτών, και ο Βοηθός Αρχηγός, Αντρέας Κουσιουμής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ ο Κατσουνωτός-Παραιτήθηκε η Ρίτα Σούπερμαν
 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»