Πέθανε από έμφραγμα στην κηδεία της μητέρας της που έφυγε από κορωνοϊό

Θρηνούσε για τον χαμό της μητέρας, που έφυγε από τη ζωή στα 63 της χρόνια λόγω κορωνοϊού, την ώρα που κατέρρευσε... Η 32χρονη Laura Richards έπαθε έμφραγμα στην κηδεία της μητέρας της στο νεκροταφείο του Warwickshire. Όλοι έτρεξαν να τη βοηθήσουν αλλά δεν μπορούσαν να σώσουν τη ζωή της. Αυτή η τραγωδία συνέβη την περασμένη Τρίτη.

Η δεύτερη κόρη της Julie Murphy και αδερφή της άτυχης γυναίκας, δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία γιατί είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

“Κατέβαζαν το φέρετρο της μητέρας μου στο έδαφος και η Laura είπε ξαφνικά ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Χτυπούσε το στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει κάτω και της έβαλε ένα παλτό γύρω της αλλά με τα βίας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει” περιγράφει στη Daily Mail η 45χρονη Sadie που δηλώνει συντετριμμένη για τις δύο απώλειες της οικογένειας.

“Ακόμα και ο εφημέριος προσπάθησε να της σώσει τη ζωή. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, έπαθε βαρύ έμφραγμα. Να χάνεις την αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32...”

Η γιαγιά και μητέρα 4 παιδιών πέθανε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό. Θάφτηκε δίπλα στον σύζυγό της Kevin, που πέθανε το 2012. Η κόρη της Laura θάφτηκε δίπλα της, μια ημέρα αργότερα.

Δειτε Επισης

Το Ιράν είχε επικοινωνία με ΗΠΑ-Θα επιστρέψει στις συνομιλίες μόνο αν το Ισραήλ σταματήσει τις επιθέσεις
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Προειδοποιούν τη Χεζμπολάχ οι ΗΠΑ-«Θα ήταν πολύ κακή απόφαση να εμπλακείτε στον πόλεμο»
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
Ρωσία προς ΗΠΑ: Μην εμπλακείτε στρατιωτικά κατά του Ιράν, οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες
Εμφύλιος στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Ρήγμα στον Λευκό Οίκο
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή
Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»