Κτηνωδία σε βάρος γάτας καταγγέλλουν οι Οικολόγοι-Της επιτέθηκαν δύο φορές για να την σκοτώσουν

«Εν καιρώ κορωνοϊού που όλοι μας περνάμε δύσκολες ώρες και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους τους συνανθρώπους μας, κάποιοι επιτήδειοι δεν δίστασαν να δείξουν τον απάνθρωπο και κτηνώδη χαρακτήρα τους σε μια γατούλα που ζούσε στο Κοιμητήριο του Μενεού», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία - που περιλαμβάνει και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όπως αναφέρουν - οι δράστες αρχικά έβγαλαν το μάτι της γάτας και στις 31 Μαρτίου της έκοψαν τα πίσω πόδια. Η γάτα ήταν έγκυος και ήθελαν να την σκοτώσουν όπως σκότωσαν - σύμφωνα με καταγγελίες - και τόσες άλλες έγκυες γατούλες. 
 
«Δυστυχώς η άτυχη γάτα βρέθηκε μέσα σε θαμνώδη τριανταφυλλιά και το σωματάκι της γεμάτο με αγκάθια.  Μετά την κακοποίηση της και πάρα τον ακρωτηριασμό της (έχασε το ένα μάτι και τα δύο πίσω πόδια) η γάτα γέννησε στις 7 Απριλίου 2020», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
«Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι μιλούν για άτομα γνωστά που έχουν προβεί και στο παρελθόν σε εγκληματικές πράξεις στο κοιμητήριο του Μενεού», αναφέρουν οι Οικολόγοι.
 
«Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Επαρχίας Λάρνακας καταδικάζουμε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις ενάντια σε αθώα ζώα. Ζητούμε άμεσα να γίνει διερεύνηση από τον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου και το Δημαρχείο Μενεού - Δρομολαξιάς ώστε να βρεθούν και να συλληφθούν οι δράστες», προστίθεται.
 
Παρακαλούνται όσοι έχουν πληροφορίες όπως επικοινωνήσουν με τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου στο τηλέφωνο 24804520.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κοινή γραμμή Αθήνας και Λευκωσίας-Ο ΟΗΕ καθορίζει πλαίσιο επανέναρξης συνομιλιών, όχι ο Ερντογάν
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Τραγικό θάνατο σε φρεάτιο ανελκυστήρα βρήκε 43χρονος υδραυλικός στη Λεμεσό
Ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή ζητά ο υπόδικος που μαχαιρώθηκε στις Φυλακές-Επιστολή σε Εισαγγελέα
Λύπη εκφράζει ο εισηγητής της έκθεσης για την Τουρκία για τις αναφορές σε «δύο κράτη»-Οι αναγνώσεις των κομμάτων
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
LIVE: Extra Omnes-Έκλεισαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα, σε εξέλιξη η ψηφοφορία
Ολοκληρώθηκε η εξέταση μάρτυρα για ηλεκτρονική αλληλογραφία στην υπόθεση πολιτογραφήσεων
Σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λάρνακας πέντε νεαροί που άρπαζαν τσάντες και κινητά από περαστικούς