Έξι εξιτήρια από το Νοσοκομείο Αναφοράς-Θετικοί στον κορωνοϊό δύο νοσηλευτές

Εξι εξιτήρια δόθηκαν σήμερα σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Τέσσερις από τους ασθενείς μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Στα 595 τα περιστατικά, έντεκα άτομα στις Εντατικές-Συνεχίζεται η μάχη
 
Δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.
 
Σημειώνεται ότι το ένα εξιτήριο δόθηκε σε άτομο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Αναφοράς με αναπνευστική υποστήριξη.
 
Συνολικά μέχρι τις επτά απόψε 28 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, τέσσερις από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους επαγγελματίες υγείας, ως πολύ καλή.
 
Στο Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν σήμερα δύο εισαγωγές ενώ πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τα 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το απόγευμα, δύο αφορούν νοσηλευτές στο Νοσηλευτήριο.
 
Οι νοσηλευτές εντοπίστηκαν ύστερα από την ιχνηλάτηση άλλων δύο συναδέλφων τους που διαγνώστηκαν πρόσφατα με κορωνοϊο στο Νοσοκομείο Αναφοράς.  Συνολικά πέντε νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι κρούσματα κορωνοϊού. 
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύθηκαν 107 άτομα και δόθηκαν 75 εξιτήρια.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,1 εκ. ευρώ
Αυξάνονται οι Εθνοφρουροί που επωφελούνται του σχεδίου δωρεάν διακίνησης με λεωφορεία
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Βλάβη σε σκάφος που μετέφερε Ισραηλινούς από την Κύπρο-Κινητοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό
Δικαίωμα εγγραφής για 36 μήνες στο Μητρώο Οδοντιάτρων σε αποφοίτους από τρίτες χώρες έδωσε η Βουλή
Η Βουλή ψήφισε παράταση για αδειοδότηση ξενώνων
Πράσινο Ολομέλειας για δημιουργία δωματίων μητρικού θηλασμού
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Επίτροπος Διοικήσεως: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση για επιταγμένο επί 50 χρόνια τεμάχιο
Αυξημένη κινητικότητα στα αεροδρόμια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή-Πάνω από 500 πτήσεις ημερησίως