Απίστευτο περιστατικό-Πηδάει μάντρες για να προπονηθεί για το Τόκιο ο Τραΐκοβιτς

Σοβαρά προβλήματα για να προετοιμαστούν ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι αθλητές που βρίσκονται στο νησί μας.

Ο προπονητής Κυπρίων αθλητών στον στίβο, Αντώνης Γιαννουλάκης, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες λίγους μήνες πριν τους αγώνες στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει ο Κύπριος κόουτς, δεν υπάρχουν χώροι για να προπονηθούν οι αθλητές, με αποτέλεσμα να πηδούν σε σε μάντρες για να μπουν στην προπόνηση.

Η ανάρτησή του:

«Σε ολυμπιακή χρόνια και δεν έχουμε στάδιο να κάνουμε προπόνηση , πάμε για προπόνηση και αντί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε παρακαλάμε να μας αφήσουν να γυμναστούμε. Το Σάββατο πηδάγαμε μάντρες για να μπούμε να κάνουμε προπόνηση με κίνδυνο και να τραυματιστούμε! Από λόγια χορτάσαμε. Καταντήσαμε να είμαστε φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πατρίδα! Και κανείς δεν νοιάζεται».

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τροκοκρατία και κατασκοπεία-Τέθηκε υπό κράτηση
Ακύρωση προαγωγών Ανώτερων υπαστυνόμων στην Αστυνομία. Μια από τα ίδια
Πούτιν: Είπαμε στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα
Οι IDF σκότωσαν τον επικεφαλής του σώματος των Φρουρών της Επανάστασης, υποστηρίζει το Ισραήλ
Χειροπέδες σε 23χρονο για υπόθεση ληστείας-Έγινε καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα και κλοπή κινητού τηλεφώνου
Για προδοσία στη διπλωματία, κατηγορεί η Τεχεράνη την Ουάσιγκτον
Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών