Κατέθεσε την έφεση στην ΕΠΟ για την ποινή ο ΠΑΟΚ

Κατατέθηκε από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έφεση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.  

Κατατέθηκε τη Δεύτερα (9/3) το μεσημέρι, όπως είχε αναφέρει το gazzetta.gr, η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία αφαιρούνται 7 βαθμοί από το τρέχων πρωτάθλημα για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Αυτό που απομένει να οριστεί είναι η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η οποία συνεδριάζει, συνήθως, κάθε Τετάρτη, όμως δεν αποκλείεται, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, η δικάσιμος να οριστεί σε διαφορετική ημέρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»