Ο Κριστιάνο ξανά στο πλευρό της μητέρας του

Μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετέβη ξανά στην Πορτογαλία, για να βρεθεί δίπλα στην Ντολόρες Αβέιρο, η οποία αναρρώνει από εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ που έφερε ξανά στην κορυφή της Serie A την Γηραιά Κυρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε άδεια από τον ιταλικό σύλλογο για να μεταβεί στην Πορτογαλία, για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ταξίδεψε για την γενέτειρα του, την Μαδέιρα, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, Ντολόρες Αβέιρο, η οποία υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα και αναρρώνει ικανοποιητικά.

Στο πρώτο του ταξίδι με το εντυπωσιακό ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream G200, ο «CR7» ταξίδεψε με την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες και τον μεγάλο του γιο, Κριστιάνο τζούνιορ και παρέμεινε στην Μαδέιρα μόνο για μιάμιση ώρα.

Αυτή την φορά φέρεται να πήρε μαζί του όλη την οικογένεια, τόσο δηλαδή τα δίδυμα Εύα και Ματέο, όσο και την δύο ετών Αλάνα Μαρτίνα, την κόρη του Κριστιάνο και της Χεορχίνα. Σύμφωνα, μάλιστα, με ανθρώπους που είδαν τις βαλίτσες που κουβαλούσε μαζί της η οικογένεια, δεν αποκλείεται το ταξίδι αυτή την φορά να διαρκέσει περισσότερο από λίγες ώρες.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν
Ο Τραμπ είχε απειλήσει να βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ο Πούτιν επιτεθεί στην Ουκρανία-Ηχητικό ντοκουμέντο
Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου OYKα που πέθανε σε άσκηση-«Το παιδί μας δολοφονήθηκε από καψόνι στην πισίνα»
Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές για τα Τέμπη
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών
«Σκότωνα τα παιδιά μάλλον με τα χέρια, γιατί έβγαινα εκτός εαυτού, θόλωνα»-Τι είπε στην ομολογία της η Μουρτζούκου