Θρίλερ με νεκρό στον Έβρο-Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη

Στην κοίτη του ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πετάλου - Πέπλου Φερών, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα. Το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε στην περιοχή Πετάλου – Πέπλου Φερών, στην κοίτη του ποταμού Έβρου, σορός αγνώστου άνδρα αφρασιατικής καταγωγής σε προχωρημένη σήψη.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και η λήψη βιολογικού υλικού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε στην περιοχή Πετάλου – Πέπλου Φερών, στην κοίτη του ποταμού Έβρου, σορός αγνώστου άνδρα αφρασιατικής καταγωγής σε προχωρημένη σήψη.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και η λήψη βιολογικού υλικού»

Πηγή:Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της στη Νέα Χαλκηδόνα-Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»
Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κάλεσε ο Εφέτης Ανακριτής σχετικά με την πυρόσφαιρα στα Τέμπη
Προφυλακιστέος ο 50χρονος οδηγός ταξί για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην PR που «πουλούσε» πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό-Πώς εξαπατούσε τα θύματα
Ξυλοκόπησαν μοναχό στο Άγιο Όρος
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 41χρονου Αλβανού στη Ραφήνα
Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε άνδρας στη Ραφήνα-Κατονόμασε τον δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει
Αθωώθηκαν οι 25 του Ρουβίκωνα για το πανό στη Hellenic Train
Πήρε θέση ο Μητσοτάκης για τη Γάζα-«Να σταματήσει το Ισραήλ τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν μένουμε σιωπηλοί»