Σύσκεψη της ελληνικής κυβέρνησης στο Μαξίμου για την κατάσταση στον Έβρο

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο.
 
Η σύσκεψη έγινε υπό τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και σε αυτήν μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλ. Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Κλιάρης, ο διοικητής της ΕΥΠ Π. Κοντολέων.
 
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ελληνικής κυβέρνησης στη διάρκεια της σύσκεψης «διαπιστώθηκε η επιτυχής αποτρεπτική δράση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ, του στρατού και του λιμενικού, απέναντι στις προσπάθειες της οργανωμένης παράνομης εισόδου στη χώρα και συζητήθηκε ο περαιτέρω σχεδιασμός της φύλαξης των συνόρων».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία