Παρέθεσε στον Μισιέλ τις θέσεις της Κύπρου ενόψει συνάντησης με τον Ερντογάν ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα, αργά το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισιέλ, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.
 
Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Κούσιος, ο Νίκος Αναστασιάδης συζήτησε με τον κ. Μισιέλ το Μεταναστευτικό και τον ενημέρωσε για τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με τα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του κ. Μισιέλ, στις Βρυξέλες, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν.
 
«Από πλευράς του, ο κ. Μισιέλ διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σχέση με τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της συνάντησης του με τον κ. Ερντογάν», κατέληξε ο κ. Κούσιος.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παίρνει γραμμή από Αναστασιάδη και Μητσοτάκη πριν δει τον Ερντογάν ο Σαρλ Μισέλ
 

Δειτε Επισης

Υπέβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Ανακοίνωσε «Πρόταση Ενότητας και Προοπτικής»
Διαμαρτυρία Volt για τη Γάζα και τη στάση της Κυβέρνησης-«Η ιστορία μας, δεν μας επιτρέπει να μένουμε σιωπηλοί»
Ευρωπαϊκές εξελίξεις και Κυπριακή Προεδρία ΕΕ στο επίκεντρο συνάντησης Προέδρου με Orpo
Στην Κύπρο απόψε η Ολγκίν-Θα συναντηθεί και με τη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία
Αντίδραση ΑΚΕΛ για εκδήλωση Πρεσβείας Ισραήλ και ΥΠΑΝ σε σχολείο-«Η Κυβέρνηση συγκαλύπτει σφαγή παιδιών»
ΒΙΝΤΕΟ: Δημοσιογράφος κατηγορεί τον Φειδία ότι είναι πράκτορας της Ρωσίας-«Γιατί αναπαράγεις την προπαγάνδα τους;»
Τα ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, οι σκέψεις Καρογιάν για μη κάθοδο και το πάθημα που έγινε μάθημα στη ΔΗΠΑ
Τροποποιεί το Καταστατικό του και δίνει πρόσταγμα Βουλευτικών το ΕΛΑΜ
Ξέφυγε ο Οζερσάι για τον σφετερισμό Ε/κ περιουσιών-Πρότεινα «νομοσχέδιο» για τις συλλήψεις
Δυσαρέσκεια για τις διαδικασίες στην συνεδρία της ΚΕ της ΕΔΕΚ εξέφρασε ο Διομήδους-«Έλλειμμα δημοκρατίας»