Πάλεψε ο Γιάννης, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Λέικερς

Η εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Staples Center» δεν ήταν αρκετή για τους Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα ηττήθηκαν με 113-103 από τους Λέικερς.

Φτάνοντας σε ακόμη ένα double-double τη φετινή σεζόν, ο Έλληνας σούπερ-σταρ του Μιλγουόκι πέτυχε 32 πόντους με (10/21 σουτ, 11/14 βολές και 1/6 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Με εξαίρεση, ωστόσο, τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που σημείωσε 17 πόντους, τα υπόλοιπα «ελάφια» ήταν κατώτεροι των προσδοκιών σε ένα ματς που είχε πάρει τον χαρακτήρα ενός άτυπου τελικού ενόψει των νοκ άουτ ματς στο NBA.

Με εξαίρεση όμως τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (17 πόντοι), οι υπόλοιποι παίκτες των Μπακς είχαν μόνο μικρά ξεσπάσματα και ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, με χειρότερους όλων τους

Ο Κρις Μίντλετον είχε 12 πόντους (με 5/19 σουτ) και ο Έρικ Μπλέντσο πρόσθεσε 11 πόντους (με 5/13 σουτ), αλλά και 5 λάθη.

Στον αντίποδα, Λέικερς είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, οι οποίοι είχαν συνολικά 67 πόντους (37 και 30, αντίστοιχα) δίνοντας μία σημαντική νίκη στους «λιμνανθρώπους» ενόψει και της συνέχειας.

Τα δωδεκάλεπτα: 19-22, 48-48, 87-76, 113-103
 
 
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»