Προκλητικός ο Οζερσάι μετά τα επεισόδια-Αμφιβάλλει αν είμαστε Ευρωπαίοι

Προκλητική ανάρτηση έκανε ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» των κατεχομένων Κουντρέτ Οζερσάι, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός πως η Αστυνομία τήρησε τον νόμο και την τάξη στο οδόφραγμα της Λήδρας και δεν άφησε τον όχλο να κάνει ό,τι θέλει.
 
Σε ένα tweet που θυμίζει πολύ το λεκτικό που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι αξιωματούχοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για να προωθήσουν την προπαγάνδα τους σε σχέση με τον Έβρο, ο Οζερσάι καταδίκασε την ε/κ πολιτική ηγεσία, που, όπως ισχυρίστηκε, παρουσιάζει κάθε είδους μισαλλοδοξία, για να μην μοιραστεί μαζί τους ούτε σεντ. «Έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο ‘πολιτισμένοι’ και ‘Ευρωπαίοι’ είναι», πρόσθεσε, παραθέτοντας και βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αντίδραση Ακιντζί μετά τα επεισόδια στο οδόφραγμα Λήδρας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, λίγο μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Τ/κ, ο Μουσταφά Ακιντζί είχε αφήσει αιχμές για τη χρήση σπρέι από τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «τα σπρέι πιπεριού δεν επιτρέπεται να εκτοξεύονται εναντίον διαδηλωτών που διαδηλώνουν υπέρ της ειρήνης, του ανοίγματος των οδοφραγμάτων και της ανάπτυξης των διακοινοτικών σχέσεων. Κλάδοι ελιάς θα έπρεπε να εκτοξεύονται...».

Υποστήριξε, επίσης, ότι είναι φανερό ότι η απόφαση να κλείσουν τα οδοφράγματα «μονομερώς αποδεκτή ως σχεδόν αχρείαστη σήμερα» θα έπρεπε να διορθωθεί χωρίς καθυστέρηση. «Θα ήθελα να δηλώσω ξανά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την συλλογική εργασία ενάντια στον κίνδυνο της επιδημίας σε επιστημονική βάση και όπως είναι απαραίτητο», υποστήριξε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο τηε Εσθονίας ο ΠτΔ-«Kοινές απόψεις για μεγάλα ζητήματα»
Κατηγορεί την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ ότι δεν παρέστη στο Συνέδριό του, «δεν μας προσκαλέσατε», απαντούν στο Προεδρικό
Έμπρακτη η αλληλεγγύη Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κύπρο, λέει ο Συμπρόεδρός της
Τη σταθερή αλληλεγγύη της Λιθουανίας στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού εξέφρασε ο Ναουσέντα
Προκλητική παρουσία «ελληνόφωνων ακαδημαϊκών και πολιτικών παραγόντων» στα κατεχόμενα καταγγέλλει το ΕΛΑΜ
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
Ν. Χριστοδουλίδης: Θα συνεχίσουν να ενισχύονται οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας με Λιθουανία
Παραδόθηκε στον Υφ. Μετανάστευσης το εκσυγχρονισμένο ν/σ για τους πρόσφυγες