ΒΙΝΤΕΟ: Βάζουν τους μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία»

Νέο βίντεο δείχνει πώς συντηρείται η προπαγάνδα Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στις εικόνες που θα δείτε, μια ομάδα νεαρών μεταναστών έχει συγκεντρωθεί σε σημείο που απέχει λίγο μόλις μέτρα από την τουρκική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα στις Καστανιές.
 
Οι μετανάστες έχοντας λάβει οδηγίες από μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, επευφημούν το τουρκικό κράτος φωνάζοντας εν χορώ "Τουρκία - Τουρκία", ενώ, όπως θα προσέξετε, ο ρεπόρτερ πέφτει στο έδαφος ώστε να μην φαίνεται στο πλάνο, έχοντας όμως δίπλα του το μικρόφωνο, ώστε να μεταδίδονται καθαρά οι φωνές των καθοδηγουμενων μεταναστών.
 
Μόλις το τηλεοπτικό γύρισμα τελειώνει, όπως φαίνεται στις εικόνες που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο, οι μετανάστες αγκαλιάζουν και φιλάνε τον Τούρκο ρεπόρτερ ενώ στο βάθος μπορείτε να παρατηρήσετε τις φωτιές και τους καπνούς από την ανταλλαγή δακρυγόνων στο φυλάκιο των Καστανιών.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Στρατιωτικά αντίποινα και εκατέρωθεν απειλές Ισραήλ και Ιράν-«Στο κόκκινο» Τεχεράνη και Τελ Αβίβ
Ανάστατοι και στα κατεχόμενα λόγω της κατάστασης Ισραήλ με Ιράν-Συνεδρία για θέματα ασφαλείας
Πεπεισμένος ο Τραμπ ότι θα καταφέρει να πείσει Ιράν και Ισραήλ να συνάψουν συμφωνία
Έντεκα συλλήψεις στη Λεμεσό μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταστήματα
Ο Νετανιάχου δηλώνει ότι το Ιράν θα πληρώσει «πολύ βαρύ τίμημα» για τα φονικά πυραυλικά πλήγματα
Έρχεται Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας-Συνάντηση με Πάλμα
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ινδίας-«Ένα νέο κεφάλαιο σε μια στρατηγική συνεργασία χωρίς όρια»
Ανάλυση: Έτσι μπορεί να σβήσουν οι φλόγες της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στη Μέση Ανατολή
Τα είπαν τελικά τηλεφωνικώς Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου-Τόνιζε την άμεση ανάγκη για αποκλιμάκωση