Δυσχεραίνει την κάθοδο ξένων διαιτητών στο κυπριακό πρωτάθλημα ο κορωνοϊός

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει με την κάθοδο των ξένων διαιτητών στο κυπριακό πρωτάθλημα, για τους πρώτους αγώνες των πλέι οφ.
 
Η ΚΟΠ έλαβε αρνητική απάντηση από τις Ομοσπονδίες της Ελβετίας και της Αυστρίας σε αίτημα που κατέθεσε για κάθοδο ξένων διαιτητών. Ο λόγος που πήρε αρνητική απάντηση είναι ο κορωνοϊός.
 
Η Ιταλία είναι επίσης μια χώρα που παρουσίασε αρκετά κρούσματα και δεν πρόκειται καν να γίνει συζήτηση για να έρθουν διαιτητές από εκεί. Όσον αφορά τη Ρωσία, το κόστος των διαιτητών είναι τεράστιο και δεν μπορεί να καλυφθεί από την Κύπρο. 
 
Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε δύο από τα τρία ματς του πρώτου γκρουπ, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τη χώρα προέλευσης των ρέφερι. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: