Δημιουργείται πάρκο για την ψυχαγωγία παιδιών με κινητικά προβλήματα στην Αγλαντζιά

Σύμβαση για τη δημιουργία πάρκου για την ψυχαγωγία παιδιών με κινητικά προβλήματα, υπεγράφη από τον Αν. Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς.
 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι υπογράφηκε σύμβαση μίσθωσης τεμαχίου γης που βρίσκεται εντός του Αρχηγείου Αστυνομίας, πλησίον του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, με τον χώρο να παραχωρείται από την Αστυνομία Κύπρου ως ένδειξη της κοινωνικής προσφοράς της.
 
Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Αν. Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ανδρέα Γρηγορίου και του Δημάρχου Αγλαντζιάς Χαράλαμπου Πετρίδη, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.
 
Η δημιουργία του πάρκου αποτελεί πρωτοβουλία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό των διαδικασιών και την εξεύρεση χορηγιών.
 
Την υλοποίηση του έργου θα αναλάβει ο Δήμος Αγλαντζιάς, ο οποίος μέσω των Τεχνικών Υπηρεσιών του, θα ετοιμάσει τις μελέτες και τα σχέδια του χώρου, τη δημιουργία των απαραίτητων βοηθητικών υποδομών, την τοποθέτηση των παιγνιδιών, καθώς και την πιστοποίηση της καταλληλότητας και ασφάλειας των παιγνιδιών.  Ο Δήμος Αγλαντζιάς θα αναλάβει στη συνέχεια τη συντήρηση του πάρκου, με κονδύλια που θα εξασφαλιστούν για τον σκοπό αυτό από χορηγούς.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Μ. Λοττίδη Έντονη παρουσία της προσφυγικής κρίσης στην Κύπρο