Στο εξωτερικό για μεταγραφική έρευνα ο Ρόκα
09:25 - 05 Μαρτίου 2020

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στο εξωτερικό για έρευνα μεταγραφικής αγοράς και ασχολείται με παίκτες τους οποίους έχει ξεχωρίσει. Πώς το ταξίδι του επηρεάζει τη συνάντηση Αλαφούζου-Δώνη.
Μανίκια έχει σηκώσει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ρόκα έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα μέχρι το καλοκαίρι για να ασχοληθεί με τη συγκρότηση του ρόστερ και να μιλήσει με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει.
Το ταξίδι του έχει μεταγραφικό περιεχόμενο, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο. Προς το παρόν ο Ρόκα υλοποιεί τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ξεχωρίζοντας και μιλώντας με ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει συγκεντρώσει πληροφορίες. Παράλληλα, επιθυμεί να διαμορφώσει εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Είτε για όσους μένουν ελεύθεροι και το πιθανότερο είναι να φύγουν (Ινσούα, Γιόχανσον), είτε για όσους η παραμονή είναι αμφίβολη (Μακέντα).
Η απουσία του Ρόκα στο εξωτερικό σημαίνει ότι ούτε σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο προπονητής δεν πρόκειται να συναντηθούν χωρίς τον τεχνικό διευθυντή, αφού ο τελευταίος είχε μεσολαβήσει για την εξομάλυνση της σχέσης τους.
Εξάλλου, η παρουσία του Ρόκα είναι αναγκαία, ώστε να διευκρινιστεί ο ρόλος του Δώνη στο μοντέλο που έχει ορίσει ο Αλαφούζος εν όψει της νέας σεζόν. Επομένως, το ραντεβού είναι πιθανό να πάει για την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: Sdna.gr
