Στο εξωτερικό για μεταγραφική έρευνα ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στο εξωτερικό για έρευνα μεταγραφικής αγοράς και ασχολείται με παίκτες τους οποίους έχει ξεχωρίσει. Πώς το ταξίδι του επηρεάζει τη συνάντηση Αλαφούζου-Δώνη.

Μανίκια έχει σηκώσει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ρόκα έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα μέχρι το καλοκαίρι για να ασχοληθεί με τη συγκρότηση του ρόστερ και να μιλήσει με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει.

Το ταξίδι του έχει μεταγραφικό περιεχόμενο, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο. Προς το παρόν ο Ρόκα υλοποιεί τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ξεχωρίζοντας και μιλώντας με ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει συγκεντρώσει πληροφορίες. Παράλληλα, επιθυμεί να διαμορφώσει εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Είτε για όσους μένουν ελεύθεροι και το πιθανότερο είναι να φύγουν (Ινσούα, Γιόχανσον), είτε για όσους η παραμονή είναι αμφίβολη (Μακέντα).

Η απουσία του Ρόκα στο εξωτερικό σημαίνει ότι ούτε σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο προπονητής δεν πρόκειται να συναντηθούν χωρίς τον τεχνικό διευθυντή, αφού ο τελευταίος είχε μεσολαβήσει για την εξομάλυνση της σχέσης τους.

Εξάλλου, η παρουσία του Ρόκα είναι αναγκαία, ώστε να διευκρινιστεί ο ρόλος του Δώνη στο μοντέλο που έχει ορίσει ο Αλαφούζος εν όψει της νέας σεζόν. Επομένως, το ραντεβού είναι πιθανό να πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών