Δωρεές 7,1 εκατ. στην εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν μέσα σε δύο ημέρες

Η εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συγκέντρωσε ποσό ύψους 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων από δωρεές μέσω του Διαδικτύου μέσα σε 42 ώρες, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 4/3.

Το ποσό αυξάνει θεαματικά τα ταμειακά διαθέσιμα της εκστρατείας του κεντρώου Μπάιντεν, η οποία δυσκολευόταν μέχρι πρότινος να συναγωνιστεί εκείνες των άλλων υποψηφίων και ειδικά του Μπέρνι Σάντερς.

Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του Σάντερς αποκάλυψαν την Τρίτη 3/3 ότι μέσα σε δύο ημέρες, έλαβε 220.000 δωρεές συνολικής αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Μπάιντεν και ο Σάντερς δίνουν μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για να κριθεί ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 27 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
Στο αρχείο έβαλε η κυβέρνηση Τραμπ δίωξη κατά γιατρού που κατέστρεφε εμβόλια για την Covid
Η χαλαρή αντίδραση των αγορών ενθαρρύνει τον Τραμπ να εκτοξεύει νέες απειλές κατά ΕΕ και τρίτων χωρών
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Ο στρατός του Σουδάν απώθησε έφοδο των παραστρατιωτικών σε πολιτεία του Νταρφούρ
Αποδοκιμάζει ο Μακρόν τους δασμούς Τραμπ κατά της ΕΕ-«Η Κομισιόν να υπερασπιστεί τα ευρωπαϊκά συμφέροντα»
Σε κίνδυνο οι συνομιλίες για εκεχειρία Ισραήλ και Χαμάς-Aλληλοκατηγορούνται ότι εμποδίζουν την επίτευξη συμφωνίας
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα