Εξαπολύει πυρά σε Αστυνομία και... ειρηνιστές ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη πορεία για κλείσιμο των οδοφραγμάτων πραγματοποίησε χθες (4/3) ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ, ενώ με σημερινή ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αφήνει αιχμές για την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στη Λευκωσία χθες. 
 
Η ανάρτησή τους:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή πορεία του συνδέσμου μας προς το οδόφραγμα της Λήδρας.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και να είναι όλοι σίγουροι πως ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, για να υπερασπίζεται τα εθνικά δίκαια αυτού του τόπου.

Υ.Γ Τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν οι κρυμμένες πάνοπλες διμοιρίες της μμαδ στην πορεία των "χούλιγκαν". Όπως φαίνεται ,θα πρέπει να παρίστανται στις πορείες των "ειρηνιστών"!
 

Δειτε Επισης

Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε
Η σκυτάλη στους ισχυρούς-Ποιοι ζητούν συνάντηση κορυφής Τραμπ με Πούτιν για την Ουκρανία
Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»
«Φιάσκο» οι συνομιλίες Ρωσίας με Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη-Οι απειλές και τα αιτήματα
Χάθηκαν εδώ και μία εβδομάδα τα ίχνη 31χρονου στη Λάρνακα (pic)