Ο αντι-Σόουζα, ο τεχνίτης Γένσεν και αυτό που έλειψε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ
09:22 - 04 Μαρτίου 2020

Στα θετικά μετά από το ντέρμπι ήταν η πολύ καλή λειτουργία της ομάδας στον χώρο του κέντρου, καθώς οι Γένσεν, Άλεφ και Μιχαΐλοβιτς είχαν αρκετά καλή απόδοση.
Είναι γεγονός, πως η απόδοση που είχε ο Άλεφ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν δεν είναι αυτή που μας είχε συνηθίσει στην παρουσία του στον Απόλλωνα, όμως φαίνεται πως η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Αρχάγγελο έχει δώσει άλλο αέρα στον Βραζιλιάνο άσο.
Επιπρόσθετα, για άλλο ένα αγώνα ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, κλήθηκε να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και ήταν και αυτός με τη σειρά του στους διακριθέντες, στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας (2/3). Ο 28χρονος είναι πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής και ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων δείχνει να τον προορίζει ως τον αντικαταστάτη του Σόουζα.
Χωρίς αμφιβολίας, η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ομόνοια θύμισε τις εμφανίσεις των γαλαζοκιτρίνων, που έχουν λείψει τη φετινή χρονιά, καθώς είδαμε αρκετά τρεξίματα, αυτοματισμούς και ταχύτητα στο παιχνίδι.