ΒΙΝΤΕΟ: Η τουρκική Αστυνομία πετά δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά στον Έβρο

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από τα επεισόδια στον Έβρο που είναι σε εξέλιξη από το πρωί έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
 
Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από την ελληνική πλευρά και  δείχνουν την τουρκική αστυνομία να ρίχνει με πολλαπλούς εκτοξευτές (πολυβομβιδοβόλο ή κανονάκι) καπνογόνα και δακρυγόνα. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, πρόκειται για διμοιρία της τουρκικής αστυνομίας που βρίσκεται 40 μέτρα από τα σύνορα. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για την τουρκική αστυνομία.
 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί, με την εκτόξευση χημικών και αντικειμένων κατά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν και εκείνες με χρήση χημικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα επεισόδια στον Έβρο-Εκτοξεύονται χημικά

Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου κατά μήκος του φράχτη, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

 

Στο σημείο υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις κατά μήκος του φράχτη.
 
Από χθες αργά το απόγευμα, παρατηρείται μετακίνηση ομάδων μεταναστών από την περιοχή των Φερών στο Δέλτα του ποταμού, ξανά βόρεια προς την περιοχή των Καστανιών.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή