Έφοδος και σύλληψη μετά από πληροφορία στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ζαβράντωνας

Ενώπιον του λεγόμενου «Δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, οδηγήθηκε ο Γιώργος Χιστοδούλου Ζαβράντωνα, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα καταζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών στη Λάρνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο καταζητούμενος Γιώργος Ζαβράντωνας

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της ψευδοαστυνομίας, ο 43χρονος, μετά από σχετικές πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον των κατοχικών αρχών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αμμοχώστου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο γραμμάρια που πιστεύεται πως είναι κοκαΐνη. 
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή, σε θεληματική κατάθεση που έδωσε ο Ζαβράντωνας παραδέχθηκε ενοχή.

Την φωτογραφία του 43χρονου έδωσε η Αστυνομία στην δημοσιότητα, καθώς όπως ανέφερε σε αστυνομική ανακοίνωση, καταζητείται για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τον Ζαβράντωνα ενέπλεξαν σε υπόθεση ναρκωτικών, δύο πρόσωπα που καταδικάστηκαν και τα οποία μετατράπηκαν σε μάρτυρες κατηγορίας.

Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, 23 ετών καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, ενώ ο δεύτερος, 32 ετών καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Του έκλεισαν ραντεβού θανάτου, τον εκτέλεσαν και τον φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Πάει με τις γνωστές προθέσεις στην πενταμερή ο Τατάρ-«Επωφελής συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα μέχρι να βρεθεί κοινό έδαφος»