«Δεν μπορώ να σε δω σήμερα γιε μου… Όταν περάσουν αυτές οι μέρες θα το κάψουμε»

Γιατροί και νοσηλευτές, δίνουν εδώ και μέρες μάχη πολλές φορές με αυταπάρνηση και αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους. Είναι οι ήρωες της κυπριακής κοινωνίας, στην εποχή του κορωνοϊού. Μία από αυτές υπηρετεί στο νοσοκομείο Λάρνακας και είναι πρότυπο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αν πάθω κάτι θα πας εσύ στη Μαρίνα; θέλω να μείνω υγιής, δεν ζει χωρίς έμενα»
 

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο παιδοχειρουργός Μιχάλης Παγώνης, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία μίας από τις ηρωίδες της πρώτης γραμμής, «το βλέμμα της είναι όλα τα διατάγματα μαζί. Ετοιμάστηκε για τις διακομιδές. Το ξανάπαμε, πιο πρώτη από την πρώτη γραμμή. Αλύγιστη και μάχιμη. Της λείπουν τα δύο παιδιά της, που λόγω δουλειάς δεν τα πολυβλέπει. Κι αν τα βλέπει δεν τα ακουμπάει. Μας κοιτάζει με την ευχή να τελειώσει όλο αυτό. Και μπορεί κάποιοι να χρειάστηκαν 12 διατάγματα μέχρι στιγμής για να μείνουν σπίτι, το βλέμμα αυτό είναι τόσο εκφραστικό από το 1ο κιόλας διάταγμα. Μένουμε σπίτι».

Η ίδια που ονομάζεται Δήμητρα, απαντώντας στην ανάρτηση εξομολογήθηκε πως έχει τρεις μέρες να δει τα δύο της παιδιά. Διαβεβαίωσε όμως, ότι με τους συναδέλφους της είναι στο πλευρό όλων.


«Δυστυχώς 3η μέρα να δω τα παιδάκια μου.....εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Συνάδελφοι που τους θαυμάζω και αγαπώ!!!Βοηθήστε μας να τελειώνουμε με όλο αυτό!! είμαστε πάντα εδώ στο πλευρό σας για όλους!!»

 

 

Αναζητώντας την για να λάβουμε άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις αναρτήσεις της, διαπιστώσαμε τι καλούνται να θυσιάσουν γιατροί και νοσηλευτές. Σήμερα έχει γενέθλια ο μονάκριβος γιος της και δεν θα τα γιορτάσει μαζί του.

«Μονακριβε μου γιε αγαπημένε. Δεν βγαίνουν λέξεις για να σε χαρακτηρίσω...τόση αγάπη, άπλετη, αδιανόητη!!Χρόνια σου πολλά ζωή μου!! Τίποτα πιο σημαντικό από σένα και την αδερφούλα σου στη ζωη μου!! Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια έπο τότε που ήρθες στη ζωή σαν ένα μικρό γατάκι 1412kg ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό τον αριθμό...και να μην μπορώ να σε δω σήμερα ..θα περάσουν όμως αυτές οι μέρες και θα το κάψουμε!!».


Η Δήμητρα, καθώς και άλλοι νοσηλευτές και γιατροί δίνουν ένα σκληρό αγώνα εδώ και μέρες, βάζοντας στο περιθώριο την προσωπική τους ζωή και χάνοντας μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στη Δήμητρα και στην κάθε Δήμητρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε…

O REPORTER εύχεται χρόνια πολλά στον εννιάχρονο γιο της Δήμητρας. Μακάρι όταν τελειώσουν όλα αυτά να κάνεις το πάρτι των ονείρων σου μαζί με τη μητέρα και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Δειτε Επισης

Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο
ΠΑΣΥΚΑΦ: Στις 9.945 τα περιστατικά καρκίνου του προστάτη τα τελευταία 23 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Ορατοί και από την Κύπρο οι πύραυλοι που εκτόξευσε κατά του Ισραήλ το Ιράν
«Εφιαλτικό σενάριο αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ»-Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις οι ειδικοί
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Αναμένεται απότομη αύξηση τιμών καυσίμων τις επόμενες μέρες λόγω της επίθεσης του Ισραήλ