Και τρίτος νεκρός στην Ελλάδα-Στους 42 οι θάνατοι, τρεις σε μια μέρα

Ένας ακόμα νεκρός άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ

Νωρίτερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή ακόμη ένας 65χρονος από την Ξάνθη με υποκείμενα νοσήματα και ένας 56χρονος άνδρας από την Καστοριά.

Ο άτυχος 56χρονος νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι επτά άνθρωποι στην Ελλάδα με τελευταία μια 76χρονη από τη Λέσβο που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

Δειτε Επισης

Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον γιο του στον Άγιο Δομέτιο
Tερματισμό πολλαπλών συντάξεων για μελλοντικούς αξιωματούχους ψήφισε η Βουλή-Τίθεται σε ισχύ ρύθμιση το 2026
Επιμένει το ΑΚΕΛ για Αγγελίδη, κατηγορεί για συγκάλυψη Προεδρικό και Πινδάρου-«Παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του»
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»
Απλήρωτοι παραμένουν δικηγόροι και εμπειρογνώμονες στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Εκκρεμεί απόφαση Υπουργικού
Μαχαίρωσε τον πατέρα του 31χρονος στη Λευκωσία-Στο νοσοκομείο 69χρονος
Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στον ΔΗΣΥ αντιεξουσιαστές-Το βίντεο από το «χτύπημα» και η... προκήρυξη
Συναντήθηκε με το πατριωτικό κίνημα των τ/κ ο Πρόεδρος-«Μέγιστη επιδίωξη να επαναρχίσουν οι συνομιλίες»