Το αντίο του Σωτήρη Τσιόδρα στον Μανώλη Γλέζο (vid)

Στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, αναφέρθηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας.
 
«Τελειώνοντας, θέλω να απευθύνω κι εγώ σήμερα με όλους τους Έλληνες τον χαιρετισμό στον άνθρωπο που ήταν ο πρώτος ήρωας της εθνικής Αντίστασης, που με το κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη, έδωσε το μήνυμα του αγώνα για την ελευθερία σε όλη την σκλαβωμένη Ευρώπη» είπε ο κ. Τσιόδρας.
 
«Δεν θα ξεχάσω την ειλικρινή συζήτηση που είχα μαζί του πριν μερικά χρόνια, σε μια εντελώς τυχαία, αλλά ευεργετική για μένα συνάντηση. Ας αντιμετωπίσουμε κι εμείς ηρωικά αυτή την πάλη με τον αόρατο εχθρό» κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.
 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»
Πρωτοφανής επίθεση στην Ελλάδα-Νεαρός έριξε αντισηπτικό σε κεφάλι 16χρονου και του έβαλε φωτιά
Η ανάλυση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για Μουρτζούκου-Στην τηλεόραση πρόδιδε συνεχώς τον εαυτό της
Η υπόθεση Moυρτζούκου που συγκλόνισε την Ελλάδα-Οι θάνατοι των μωρών, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις και η ομολογία
Σώος περισυνελέγη ο Έλληνας ένοπλος φρουρός του Eternity C-Ήταν πάνω από 24 ώρες στη θάλασσα
Γιατί τέθηκε σε αναστολή η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας-Ερωτήματα για τους ιατροδικαστές
Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας στη σκιά της υπόθεσης Μουρτζούκου
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ελλάδα-Σε δύο μέτωπα η φωτιά στο Ασπροχώρι