Ο Μπέτο Ο'Ρουρκ τάχθηκε υπέρ του Τζο Μπάιντεν

Ο Μπέτο Ο`Ρουρκ έγινε τη Δευτέρα ο τρίτος πρώην διεκδικητής του χρίσματος των Δημοκρατικών που τάχθηκε υπέρ του Τζο Μπάιντεν στην κούρσα για την εξασφάλιση της υποψηφιότητας της παράταξης για τον Λευκό Οίκο.

«Θα ψηφίσω τον Τζο Μπάιντεν», ανακοίνωσε ο Τεξανός Δημοκρατικός, ο οποίος εκφράστηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του πρώην Αντιπροέδρου στο Ντάλας, λίγη ώρα αφού η Γερουσιάστρια Έιμι Κλόμπουτσαρ και ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Σάουθ Μπεντ Πιτ Μπούτιτζετζ προσέφεραν επίσης την υποστήριξή τους στον κεντρώο Μπάιντεν.

Ο Πιτ Μπούτιτζετζ ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει «με αγαλλίαση την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν», λίγο πριν αρχίσει η προεκλογική ομιλία του πρώην Αντιπροέδρου του Μπαράκ Ομπάμα, στο Ντάλας του Τέξας.

Ο Μπούτιτζετζ ανακοίνωσε την Κυριακή πως αποσύρεται από την κούρσα, χωρίς όμως να δώσει αμέσως κατεύθυνση στους υποστηρικτές του. "Θέλω έναν πρόεδρο που θα βγάλει το καλύτερο από εμάς, κι ενθαρρύνω όλους όσοι πήραν μέρος στην εκστρατεία μου να ενωθούν μαζί μου διότι βρήκαμε αυτόν τον ηγέτη στο πρόσωπο του [πρώην] αντιπροέδρου, προσεχώς προέδρου, Τζο Μπάιντεν", είπε με τον μέχρι προχθές αντίπαλό του πλάι του.

Δεκάδες ακόμη πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών τάχθηκαν χθες υπέρ του Αντιπροέδρου του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ δεν απέμεναν πλέον παρά ώρες πριν από τις εσωκομματικές ψηφοφορίες σε 14 πολιτείες που διεξάγονται σήμερα.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τρία σενάρια για καθεστώς Οτσαλάν μετά την αυτοδιάλυση ΡΚΚ
Καμπανάκι ΠΟΥ-«Η πείνα στη Γάζα μπορεί να επηρεάσει μόνιμα μια ολόκληρη γενιά»
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ στη Σαουδική Αραβία με τον Έλον Μασκ-Τον υποδέχθηκαν με ιππικό, τρομπέτες και μωβ χαλιά
ΒΙΝΤΕΟ: Έξι νεκροί από τις συγκρούσεις ένοπλων ομάδων στη Λιβύη
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό στο σπίτι του Στάρμερ-Μεγάλη έρευνα της αντιτρομοκρατικής
Θα επιδιώξει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν στην Τουρκία ο Ζελένσκι
«Μικρές οι πιθανότητες για ουσιαστικά αποτελέσματα από μία συνάντηση Ουκρανίας-Ρωσίας»
Πάνω από 83 εκατομμύρια οι εσωτερικά εκτοπισμένοι παγκοσμίως
Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας