Φεύγουν από το αεροδρόμιο Πάφου επιβάτες που αφίχθησαν από τα κατεχόμενα

Μικρός αριθμός επιβατών που αναμένεται να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου αφίχθησαν από τις κατεχόμενες περιοχές μέσω του οδοφράγματος της Πύλας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΙΛΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, πρόκειται για 60 άτομα από τις κατεχόμενες περιοχές στα οποία έχει δοθεί έγκριση από την Κυβέρνηση να μεταβούν απευθείας μέσω λεωφορείου στο αεροσκάφος που θα τους μεταφέρει στην Αγγλία. Εκεί θα διεξαχθεί και ο διαβατηριακός τους έλεγχος, προτού αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου. 

Σε σχέση με τις αναχωρήσεις, σήμερα Κυριακή από το αεροδρόμιο Πάφου, στις 14:35 αναχώρησε αεροσκάφος της easy jet για το Γκάτγουικ και η δεύτερη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 19:25 το απόγευμα.

Επίσης δύο πτήσεις αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Πάφου, η  μία με 40 επιβάτες και η δεύτερη χωρίς επιβαίνοντες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου
Περιστατικά εχινόκοκκου σε σκύλους στον Κάμπο Τσακκίστρας
Το 50% των ανακυκλώσιμων στην Κόσιη θάβονται-«Στα όριά της η κατάσταση»
Από το 2009 συνεχίζεται ο διάλογος για το μητρώο καλλιτεχνών-Επί τάπητος όροι και προϋποθέσεις
Βρέφος με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο-Τέταρτο περιστατικό από τις αρχές του χρόνου
Την ανάγκη δράσης κατά της παραπληροφόρησης για το κλίμα ανέδειξε η Υπουργός Γεωργίας στο άτυπο Συμβούλιο
Bristol Myers Squibb: Η δύναμη της καινοτομίας στην ογκολογική φροντίδα
Επαρκείς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και πλήρη ΑΤΑ ζητά η ΠΕΟ ενόψει Εργατικής Πρωτομαγιάς
Για τη χρήση χημικών στις πισίνες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Ολοήμερο και υποδομές στα αιτήματα που έθεσαν γονείς προδημοτικής στην Επ. Παιδείας