Κορυφώνεται η αγωνία για τον 28χρονο Δημήτρη-Αγνοείται από τις 15 Μαρτίου

Επανήρχισαν σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή του Κόλπου της Χρυσοχούς  για τον εντοπισμό του Δημήτρη Αντωνίου, 28 ετών από την Πάφο, τα ίχνη  του οποίου χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020. Στο μεταξύ άκαρπες απέβησαν μέχρι χτες οι έρευνες για τον εντοπισμό του που διενεργήθηκαν δια ξηράς, θαλάσσης και αέρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ίχνη του  Δημήτρη Αντωνίου, 28 ετών από την Πάφο, χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020 και αυτός  περιγράφεται ως ύψους 1.80 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης.

Στις έρευνες συνδράμει  το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο διεξάγει χαμηλές πτήσεις σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο του Λατσιού – Πόλης Χρυσοχούς,  μέλη  της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου , εθελοντές  αλλά και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας. 

Σημειώνεται πως το όχημα του 28χρονου εντοπίστηκε κλειδωμένο σε περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς. Το απόγευμα  χτες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε, όπως πιστεύεται, στην θαλάσσια περιοχή «κακοσκάλι». 

Η Αστυνομία, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Καταζητείται 30χρονος για υπόθεση υποβοήθησης μετανάστη (pic)
Βρέφος στο Νοσοκομείο με εγκαύματα και εκδορές-Συνελήφθησαν οι γονείς, υπό την εποπτεία των ΥΚΕ τρία παιδιά
Συνεχίζεται ο έντονος απόηχος για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Η απόλυτη εξουσία για τις μαρτυρίες είναι στον δικαστή»
Υποδύθηκαν τους πελάτες και ξάφρισαν χρυσοχοείο στη Λάρνακα-Πώς ξεγέλασαν την ιδιοκτήτρια
Στις φλόγες όχημα 54χρονης στη Λακατάμια-Επηρεάστηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα
Από την κουμπαροκρατία που κατήγγειλε ο Κληρίδης στην απόλυση της Βαρωσιώτου-Δέχεται πυρά η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης
Αδιέξοδο στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων-Εξαντλούνται οι διαθέσιμες δομές
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια