Στους 25 οι νεκροί στην Ελλάδα-Τρεις θάνατοι σε 24 ώρες

Στους 25 έφθασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, καθώς μόνο σήμερα έφυγαν από τη ζωή τρεις άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE/Πετρίδης: Αναστολή αποπληρωμής δόσεων για εννέα μήνες

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έφυγε από την ζωή ένας κάτοικος της πόλης 70 ετών στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Μάλιστα με κορωνοϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του.
 
Ο δεύτερος θάνατος ήταν ένας  64χρονος άνδρα από την περιοχή της Δαμασκηνιάς στην Καστοριά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 64χρονος  πριν λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο αλλά τελικά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε. Πριν λίγες μέρες είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του. Ο 64χρονος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για 8-9 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στους 24 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα-Νέο θύμα 64χρονος από τη Δαμασκηνιά

Νωρίτερα σήμερα Πέμπτη είχαμε και δεύτερο νεκρό στην Ξάνθη από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον στρατιωτικό του Δ’ Σ.Σ. που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
 
Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr.
 
Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
 
Είναι ο δεύτερος νεκρός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Την Τετάρτη έγινε γνωστός ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του