Διευκρινήσεις του Υπουργείου Μεταφορών για την αναστολή εργασιών σε εργοτάξια

Σε συνέχεια   της προηγούμενης ανακοίνωσης και του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας, περί Λοιμοκαθάρσεως (καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19, Διάταγμα (Αρ. 9) του 2020, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει, ότι  όσον αφορά την αναστολή των εργασιών στα εργοτάξια στον ιδιωτικό τομέα  εκτός από εργοτάξια για έργα στον τομέα της υγείας  θα δίνονται επίσης εξαιρέσεις  σε αιτήματα που αφορούν επείγουσας φύσεως εργασίες σε θέματα ασφάλειας και επικινδυνότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Τα εργοτάξια τα οποία βάσει του Διατάγματος υποχρεούνται να αναστείλουν τις εργασίες τους έχουν διορία μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστούν ασφαλή και πλήρως περιφραγμένα.

Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται η μεταφορά και φορτοεκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων  καθόσον δεν περιορίζεται από το εν λόγω Διάταγμα.  

Οι εξαιρέσεις θα δίνονται  μόνο μετά από γραπτό αίτημα του ιδιοκτήτη στη ηλεκτρονική διεύθυνση minister@mcw.gov.cy και σχετικής έγκρισης από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ