Συγκλονίζει ασθενής από κορωνοϊό: Πέρασα μαύρες στιγμές-Πριν 3 μέρες είδα φως στο τούνελ

Για τις δυσκολίες που πέρασε όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό μίλησε 55χρονος που νοσηλεύεται στο «Θριάσιο». «Δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Αλεξίου.
 
«Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω», σημείωσε ο 55χρονος για το ξεκίνημα της περιπέτειάς του.
 
Πρόσθεσε πως για την πρώτη μέρα δεν εμφάνισε πυρετό και σημείωσε πως «πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου».
 
Ο Αλέξης Αλεξίου συμπλήρωσε ότι «ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης», ενώ έστειλε το μήνυμα ότι «ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».
 
Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου