Επαναπατρίζονται δεκάδες Κύπριοι που είχαν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα

Εξήντα επτά Κύπριοι, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα και είχαν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επαναπατρίζονται σήμερα.
 
Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο, ο οποίος βρίσκεται στο Συντονιστικό Κέντρο Κρίσεων ΖΗΝΩΝ, δόθηκε έγκριση σε άτομα που εξασφάλισαν τις απαιτούμενες βεβαιώσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Στους είκοσι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αμμοχώστου
 
Τα άτομα αυτά θα φτάσουν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, με πτήση που ναύλωσε η ελληνική κυβέρνηση με σκοπό τον επαναπατρισμό Ελλαδιτών που έχουν αποκλειστεί στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER ο Υπουργός Μεταφορών γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψουν από άλλες χώρες και άλλα άτομα που έχουν έγγραφα και παραμένουν εγκλωβισμένα.  
 
Σύμφωνα με τον Υπουργό τα έξοδα των Κυπρίων πολιτών επωμίζεται η Κυπριακή Δημοκρατία, αφού είναι άτομα που επαναπατρίζονται και τα οποία εγκλωβίστηκαν στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού.

 
Στο αεροπλάνο θα επιβιβαστούν μόνο όσα άτομα είναι στην λίστα του Υπουργείου Εξωτερικών. 
 
Όλοι θα οδηγηθούν στους χώρους καραντίνας, όπου θα παραμείνουν για δεκατέσσερις μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Δέσμευση έναρξη ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού για Παπαναστασίου-Θα παρέμβει εάν αυξηθούν οι τιμές
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο της Μπιενάλε-«Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού
Κατακλυσμός με τον υδράργυρο στα ύψη-Δείχνει 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Μετά τη διαμαρτυρία ξανά στη Βουλή η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στο Φρέναρος-Ζητούν παρέμβαση Προέδρου
Πολίτες κλήθηκαν σε τεστ οδήγησης χωρίς αιτία για να είναι σε ισχύ η άδεια τους-Αξιολογήθηκαν 75 άτομα για την ικανότητα τους
«Είχαν έτοιμα τα προσκλητήρια, όμως τους πρόλαβε η εισβολή… Έμειναν εκεί και περιμένουν πενήντα χρόνια»