Υπό διερεύνηση από την Αστυνομία ο Μητροπολίτης Αθανάσιος για το σπάσιμο των μέτρων

Οδηγίες για να διερευνηθεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στην Μητρόπολη, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο, λίγη ώρα πριν την έναρξη απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έσπασαν» τα μέτρα και πήγαν κανονικά στον εσπερινό-Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο νόμος είναι για όλους και κανένας δεν εξαιρείται.
 
«Έχω δώσει οδηγίες να διερευνηθεί και αν προκύψει οτιδήποτε θα προχωρήσουμε σε καταγγελία».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, αποφάσισε όπως ο χθεσινος εσπερινός για τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, γίνει σε όλες τις εκκλησίες της Λεμεσού στις 4:00 το απόγευμα, δύο ώρες, δηλαδή, πριν από την έναρξη της απαγόρευσης. Αψηφώντας την ανάγκη να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού, ανέφερε ότι όσοι πιστοί επιθυμούν μπορούσαν να προσέλθουν στον εσπερινό.
 
Την ίδια ώρα, σε άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ιερείς να προβαίνουν σε λιτανεία για τον κορωνοϊό στο Παραλίμνι, με περιφορά εικόνων, στην οποία συμμετείχαν πέραν των δέκα πολιτών, ο Αρχηγός Αστυνομίας σημείωσε ότι αυτό συνέβη πριν την εφαρμογή των μέτρων.
 

Έστειλε ωστόσο μήνυμα πως «κανείς δεν είναι υπεράνω. Θα δοθούν οδηγίες και θα γίνουν καταγγελίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
BINTEO: Βγάζει τον στρατό στους δρόμους ο Τραμπ-700 πεζοναύτες θα ξεχυθούν στο Λος Άντζελες
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Έπιασαν 42χρονο να κλέβει μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων-Χειροπέδες σε τρεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς