«Περπατούσα σε μια έρημο χωρίς κατεύθυνση»-Σπάει τη σιωπή της η «ασθενής μηδέν» της Ελλάδας

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου είναι ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Ελλάδα.
 
Η ίδια περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ μαζί με το αγοράκι της και εξέφρασε τον φόβο της για το άγνωστο αλλά και την αγωνία της για το παιδί της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης-«Η επιλογή είναι η υγεία των Ελλήνων»
 
«Ήμασταν μαζί με το γιο μου στον ίδιο θάλαμο όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός μου. Μούδιασα, σκέφτηκα πώς ένα παιδί εννιά χρονών θα αντέξει μέσα σε έναν θάλαμο για τόσες ημέρες. Το παιδί έπρεπε να μην καταλάβει τίποτα για το τι συμβαίνει και παράλληλα σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει μετά» τόνισε η κα Βουλγαρίδου.
 
Ένα ταξίδι για δουλειά στο Μιλάνο εξελίχθηκε σε καταστροφή. Όταν έμαθε πως το τεστ ήταν θετικό αισθάνθηκε, όπως δήλωσε, πως περπατά σε μία έρημο χωρίς κατεύθυνση. Η ίδια όμως μέσα από την περιπέτειά της νιώθει τυχερή για την στήριξη από την οικογένεια της.
 
«Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η πολύ κοντινοί μου άνθρωποι με στήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του, και τους είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Βέβαια πάντα θα υπάρχουν και κοντινοί άνθρωποι που μας απογοητεύουν για την συμπεριφορά τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Η Δήμητρα Βουλγαρίδου ζήτησε από όσους υποψιάζονται πως έχουν τα συμπτώματα να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προφυλάξουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας.
 
«Το πρώτο συναίσθημα που με κυρίευσε ήταν ο φόβος. Σκεφτόμουν την υγεία μου, τις συνέπειες προς τον γιο μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους αλλά και όσους ήρθα σε επαφή. Αυτές οι σκέψεις με γονάτισαν, μου δημιούργησαν άγχος, ενοχές και ευθύνη» πρόσθεσε η ίδια.
 
Πηγή: news247
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου