Άγνωστοι χτύπησαν ΑΤΜ στη Λεμεσό-Είχε προηγηθεί άλλη απόπειρα

Νέο πονοκέφαλο για τις Αρχές αποτελεί το νέο φαινόμενο που παρατηρείται με αγνώστους να επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από μηχανές ΑΤΜ έξω από τράπεζες.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε απόπειρα κλοπής των χρημάτων στις 3 και 38 σε ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου στην οδό Ακαδημίας στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό.
 
Όπως διαπιστώθηκε, δύο πρόσωπα τοποθέτησαν ειδική λαβίδα το οποίο έσπρωξαν στο εσωτερικό της ΑΤΜ, στο σημείο που γίνεται η ανάληψη των χρημάτων. Η απόπειρα των δύο αγνώστων, δεν στέφθηκε με επιτυχία.
 
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τις τέσσερις άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ στην τουρσιτική περιοχή Παρεκλησίας, καταστρέφοντας ολοσχερώς ΑΤΜ του δικτύου της EuroNet. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία από το ΑΤΜ κλάπηκε χρηματικό ποσό. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία η δράση των αγνώστων, είναι πανομοιότυπη με τους δράστης που δρουν στην Ελλάδα και έχουν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Μέσω κατεχομένων φθάνουν στην Κύπρο τα περισσότερα θύματα εμπορίας προσώπων-Βελτιωμένη η κατάσταση
Απαιτεί αναγνώριση ρωσικού ελέγχου σε Κριμαία, Ντομπάς, Χερσώνα και Ζαπορίζιε ο Λαβρόφ
Αποκαλύψεις από το δολοφόνο του Ρώσου στρατηγού-Υποστηρίζει πως του έδωσαν 18.000 οι Ουκρανοί
Ένας στους τέσσερις καταγγέλλει ανώνυμα στην Αρχή κατά της Διαφθοράς-«Δεν στοιχειοθετούνται οι περισσότερες»
Από αιμορραγικό σοκ επήλθε ο θάνατος της 21χρονης Ξένιας-Την Τρίτη το τελευταίο αντίο
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Ανακοίνωσε επιπρόσθετα μόρια στους στρατεύσιμους που θα καταθέσουν ηλεκτρονικά στοιχεία ο Πάλμας
Εντόπισαν μολότοφ, κροτίδες και μπαστούνια του γκολφ στη Λεμεσό-Έρευνες για εντοπισμό των κατόχων
Επιβεβαίωσε την πρόταση για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία η Κυβέρνηση