Σκοπιές από στρατιώτες σε ξενοδοχεία καραντίνας μετά τα παρατράγουδα στις Πλάτρες

Επιπλέον καθήκοντα αναλαμβάνουν στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι θα προχωρήσουν στην φύλαξη ξενοδοχείων στα οποία μεταφέρονται πρόσωπα που τίθενται σε αυτοπεριορισμό για δεκατέσσερις μέρες, ελέω κορωνοϊού. Απόφαση, η οποία λήφθηκε μετά τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν στα σπιτάκια της ΔΕΟΚ στις Πλάτρες, όπου πρόσωπα κυκλοφορούσαν στους δρόμους αντί να βρίσκονται υπό αυτοπεριορισμό. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ
 
Σύμφωνα με το εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρήστο Πιερή, στα πλαίσια των μέτρων που αποφάσισε η Κυβέρνηση, για ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών που μεταφέρθηκαν οι πολίτες που έφθασαν στην Κύπρο, ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου Άμυνας.
 
Ως εκ τούτου, στρατιώτες θα βρίσκονται παρατεταγμένοι σε σημεία εισόδου-εξόδου των ξενοδοχείων, όπου θα βγάζουν σκοπιές, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα βγαίνει ή θα μπαίνει στα ξενοδοχεία χωρίς άδεια.
 
Το εν λόγω μέτρο, έχει αποφασιστεί, αφού σύμφωνα με αρμόδια πηγή, κάποιοι που είχαν μεταφερθεί στις Πλάτρες, έσπαζαν την καραντίνα και πήγαιναν βόλτες στο χωριό.
 
Σε κάθε ξενοδοχείο, θα στηθεί διαφορετικό σχέδιο, ανάλογα με τα σημεία εισόδου και εξόδου που υπάρχουν. Έτσι, παραμένει άγνωστο πόσοι στρατιώτες θα χρειαστούν για κάθε χώρο.
 
Σημειώνεται ότι, οι στρατιώτες θα εναλλάσσονται με την πάροδο κάποιων ωρών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Η Κύπρος της υπερβολής… Άλλοι στην Εντατική, άλλοι περίμεναν υπηρεσίες ξενοδοχείου

Στα τέσσερα τα κρούσματα στην Ε.Φ.
Σε ότι αφορά τα κρούσματα στην Εθνική Φρουρά, όπως έγινε γνωστό, ανέρχονται στα τέσσερα. Πρόκειται για δύο στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Σταυροβούνι και δύο που υπηρετούν στο ΓΕΕΦ.
 
Ως εκ τούτου, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, αποφασίστηκε να γίνει νέα απολύμανση, μετά τον εντοπισμό δεύτερου κρούσματος και ως εκ τούτου, θα κλείσει στις 11 το πρωί και θα παραμείνει κλειστό μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί
Ακόμη τέσσερις Κύπριοι και οι οικογένειες τους έφυγαν από το Ιράν και επιστρέφουν στην Κύπρο
Παραίτηση Υφυπουργού Πρόνοιας ζητά η Ισότητα για κάμερες που κατέγραφαν ήχο
Κατέπλευσε εκ νέου στο λιμάνι Λεμεσού το «Crown Iris»-Μετέφερε 1.600 ξένους υπηκόους
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες