Τριάντα ένα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, τρεις νεκροί σε 24 ώρες
18:11 - 20 Μαρτίου 2020

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της χώρας, τα νέα κρούσματα είναι 31.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Άλλα οκτώ κρούσματα, όλα από ιχνηλάτηση-Ανάμεσα τους επαγγελματίες υγείας
Μετά τα νέα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στα 495 σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.
Μετά τα νέα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στα 495 σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και όγδοος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό
Ογδόντα τέσσερις εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 νοσηλεύονται και 20 είναι διασωληνωμένοι. Παράλληλα ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε τον θάνατο τριών ατόμων μέσα σε ένα 24ωρο.
«Δεν μπορεί να έχουμε περίπτωση στα Δωδεκάνησα και η μόνη επαφή με τη νόσο να είναι επισκέπτης από την Αθήνα», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Τσιόδρας. «Το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην έρθετε με κανέναν σε επαφή εκεί που ταξιδεύετε. Δεν είναι διακοπές. Αυτές οι συμπεριφορές δυσκολεύουν την προσπάθειά μας. Πόσες φορές πρέπει άραγε να το ξαναπώ», συμπλήρωσε ακόμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
