Απειλεί με οικονομικές κυρώσεις στους ποδοσφαιριστές ο Φανιέρος

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ερμή, όπου αναφέρει δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Λούκα Φανιέρου, μετά το τέλος του αγώνα και την πρώτη ήττα που δέχτηκε η ομάδας του στο πρωτάθλημα από την Καρμιώτισσα με 3-2.

Στην ανακοίνωσή του Ερμή, ο ισχυρός άντρας των φτεροπόδαρων, αναφέρει πως μέχρι τώρα επιβράβευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, αλλά εάν εκείνη δεν ανακάμψουν στα επόμενα παιχνίδια, απείλησε πως δεν θα είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τρομερή σύμπτωση του Ερμή με τη Λίβερπουλ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η ομάδα μας έχασε με 2-3 στην έδρα της από την Καρμιώτισσα.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Πρόεδρός μας κ.Λούκας Φανιέρος Χαραλάμπους έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Ήταν μια άσχημη ημέρα σήμερα για την ομάδα μας όπου ήρθε η πρώτη της ήττα από μια δυνατή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ήττες, όμως από την άλλη όλοι μας γνωρίζουμε την αθλητική και την οικογενειακή ιστορία της Ομάδας μας όπως και το ειδικό βάρος της φανέλας της.

Επειδή ΕΩΣ ΤΩΡΑ ήμουν απόλυτα συνεπής και επιβράβευσα όπου χρειάστηκε τους ποδοσφαιριστές μας, έχω την υποχρέωση και “κρούω τον κώδωνα του κινδύνου” ότι από εδώ και πέρα απαιτείται απόλυτη σοβαρότητα από αυτούς και εφόσον στα επόμενα 2 ματς η ομάδα μας κατακτήσει 6 βαθμούς, μόνο τότε θα είμαι και πάλι οικονομικά συνεπής απέναντι τους.

Η ομάδα μας πρέπει στα επόμενα ματς να αποδείξει με την σοβαρότητά της σε όλα τα επίπεδα ότι έχει τον τίτλο του φαβορί για την Άνοδο !!”.

Δειτε Επισης

Έφηβη ήταν για επτά χρόνια αιχμάλωτη της μητέρας και του πατριού της-Τη βίαζαν και την έκλειναν σε κλουβί για σκύλους
Έρευνα σε οικία 57χρονου στη Λευκωσία για παράνομο στοίχημα στον Ιππόδρομο
Μυστήριο με την αρπαγή του βρέφους που βρέθηκε δίπλα σε κάδο-Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Προς φιάσκο η συνάντηση για την Ουκρανία στην Τουρκία-Εμπαίζει τον Τραμπ ο Πούτιν με τη σύνθεση της ρωσικής αποστολής
Χειροπέδες σε 35χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 12,5 κιλά κάνναβης (pics)
Σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονος οδηγός μετά από τροχαίο-Κατέπεσε σε χωράφι βάθους 25 μέτρων
Διαφορετικές στάσεις από καθηγητές για το σχέδιο αξιολόγησης-Ζητά συνέχιση διαλόγου η ΠΟΕΔ
Πρώην και νυν ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Στο επίκεντρο κενά και παραλείψεις
Απο(Ε)ΔΕΚτηκαν πως οδηγούνται σε εκλογές-Στην Κεντρική Επιτροπή το μπαλάκι για την 1η Ιουνίου
Μηδαμινά τα κίνητρα για εθελοντική στράτευση γυναικών-Νομικά κωλύματα δυσχεραίνουν τις προσπάθειες ΥΠΑΜ