Μποτιλιάρισμα στο δρόμο προς το Τρόοδος

Βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα οι Κύπριοι και επιλέγουν το Τρόοδος, λόγω του ηλιόλουστου καιρού, με αποτέλεσμα να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στους δρόμους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πυκνή τροχαία κίνηση, παρατηρείται αυτή την ώρα στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, από το ύψος των φώτων τροχαίας Ακακίου.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Θύελλα αντιδράσεων για το επίμαχο βίντεο με αστυνομικούς-«Προέχει η προστασία οικογενειών και ανήλικων παιδιών»
Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα