Διπλό φονικό στην Αθήνα-Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και μια φίλη της

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής δολοφόνησε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της σε υπαίθριο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά.

Ο αστυνομικός φαίνεται ότι είχε στήσει ενέδρα θανάτου στις δύο γυναίκες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τις προσέγγισε στις 19.00 στο υπαίθριο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ όπου είχαν οι δύο γυναίκες για ψώνια.

Στη συνέχεια, τις πυροβόλησε και τις τραυμάτισε θανάσιμα. Ο αστυνομικός είχε εδώ και καιρό οικογενειακά προβλήματα και  βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια. 

Πηγή:Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου-«Θόλωσα και ξέσπασα στο παιδί, η μάνα μου με τρελαίνει»
Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
Η πρώτη δήλωση της μητέρας της Μουρτζούκου μετά τη σύλληψή της-«Δεν περίμενα να έχει πειράξει τα παιδιά της»
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Προσωρινή δικαίωση για την Καϊλή-Αίρεται «μπλόκο» σε πρόσβασή της σε έγγραφα
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
«Αδίστακτη δράση, έφραξε τις αναπνευστικές οδούς»-Τι αναφέρει το κατηγορητήριο της Ειρήνης Μουρτζούκου
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»