Έρχονται αυστηρότερα μέτρα και στην Εθνική Φρουρά ελέω κορωνοϊού

Με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής τα στρατόπεδα, λόγω του κορωνοϊού, μετά τις χθεσινές αποφάσεις της Κυβέρνησης.
 
Το Υπουργείο Άμυνας, θέλοντας να προστατεύσει τόσο το προσωπικό του, όσο και τους στρατεύσιμους θα προβεί στις ανάλογες κινήσεις έως ότου ξεπεραστεί η πρωτοφανής για τη χώρα μας κατάσταση.
 
Την ίδια ώρα, παρατείνεται το μέτρο αναβολής κλήσεων των εφέδρων τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, όταν και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.
 
Το Υπουργείο Άμυνας, αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης που θα εκδοθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»