Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 15 χωρών από τη Βουλγαρία

Η Βουλγαρία απαγόρευσε την είσοδο στο έδαφός της στους πολίτες 15 χωρών, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας.
 
Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στη Βουλγαρία σε πολίτες από την Κίνα, το Ιράν, το Μπαγκλαντές, την Ινδία, της Μαλδίβες, το Νεπάλ, τη Σρι Λάνκα και τη Νότια Κορέα.
 
Κάποιες εξαιρέσεις θα αφορούν τους ανθρώπους εκείνους που διαθέτουν άδεια παραμονής στη Βουλγαρία και τα μέλη των οικογενειών τους.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

Νεαροί έριξαν κροτίδες κατά Αστυνομικών στην Πάφο-Χειροπέδες σε 16χρονο
Οργίλη αντίδραση πατήρ Νεκτάριου για την επαναλειτουργία της Μονής-«Έχουμε μια οργανωμένη συγκάλυψη»
Δεύτερη γκάφα από τον αμερικανό ΥΠΑΜ-Μοιράστηκε ξανά απόρρητες πληροφορίες
Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που συγκρούστηκε με τον προαστιακό-Το βίντεο ντοκουμέντο
Τραγωδία στην Κένυα-Λιοντάρι κατασπάραξε κορίτσι 14 ετών
Το Ισραήλ ακύρωσε τις βίζες Γάλλων βουλευτών και ζητούν παρέμβαση του Μακρόν
Ιερέας έριξε πρώτος κροτίδες στην Κεφαλονιά-Λίγο πριν ακουστεί το πρώτο «Χριστός ανέστη»
Οι Χούθι κατηγορούν τις ΗΠΑ για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς στη Σανάα
Εμπορικός πόλεμος: Η Κίνα μέμφεται χώρες που επιλέγουν τον «κατευνασμό» έναντι των ΗΠΑ
«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ: Οι περικοπές της βοήθειας των ΗΠΑ θα έχουν σοβαρές συνέπειες σε εμπόλεμες ζώνες