Κανονικά οι προπονήσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο τεστ την ημέρα για κορωνοϊό

Κανονικά πηγαίνουν για προπονήσεις οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι υποβάλλονται σε δύο τεστ για κορωνοϊό σε κάθε τους παρουσία.

Μπορεί στην Αγγλία να μην υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω του κορωνοϊού ωστόσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», σε κάθε παρουσία τους στο «Κάρινγκτον» θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο τεστ για τον κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής στην ομάδα του Μάντσεστερ δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιο κρούσμα ή ύποπτα συμπτώματα που έχουν να κάνουν με τον ιό, με συνέπεια η δουλειά να συνεχίζεται προκειμένου οι παίκτες να μην μείνουν πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει λάβει τα μέτρα του, καθώς υποβάλλει τους παίκτες σε εξέταση μέτρησης της θερμοκρασίας, τόσο κατά την είσοδο τους στο προπονητικό κέντρο, όσο και την στιγμή της αποχώρησης τους από αυτό.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

«Είμαι ζωντανός, έτοιμος να θυσιαστώ»-Ανατροπή με στενό σύμβουλο του Χαμενεΐ που είχαν κηρύξει νεκρό οι Ισραηλινοί
Έμπρακτη η αλληλεγγύη Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κύπρο, λέει ο Συμπρόεδρός της
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ