Πεντάχρονο παιδάκι με συμπτώματα κορωνοϊού-Λήφθηκε δείγμα για εξετάσεις

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο και στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης, νοσηλεύεται παιδάκι, ηλικίας 5 χρόνων, με ύποπτα συμπτώματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE/ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: Ανακοινώνει τα μέτρα και τις αποφάσεις του Υπουργικού ο Πρόεδρος
 
Σύμφωνα με το Διευθυντή της Παιδιατρικής του νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλία, το παιδάκι παρουσιάζει υψηλό πυρετό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορωνοϊό. Το παιδί έχει καταγωγή από το Ιράκ.
 
Τα αποτελέσματα ενδεχομένως να ανακοινωθούν εντός της ημέρας, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Ηλία, το παιδί και η οικογένειά του, δεν είχαν ταξιδέψει πρόσφατα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 13,8 εκατ. ευρώ
Βλέπει παράθυρο ελπίδας μετά την διάσκεψη στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-«Το τείχος της κατοχής δεν είναι αδιαπέραστο»
Τα ρίχνει ξανά στην Ε/κ πλευρά ο Τατάρ-«Κινείται εδώ και χρόνια στη ζώνη άνεσης της διεθνούς αναγνώρισης»
Συνεχίζει ακάθεκτος την προκλητική στάση στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Χαρακτήρισε «νόμιμο βήμα» την εισβολή
Μεταλλίο Εξαίρετης Προσφοράς στη Μαρίζα Κωχ-«Πρωτοστάτης στην προσπάθεια για διεθνοποίηση του Κυπριακού»
Επιμένει με τα «δύο κράτη» ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής ο Ερντογάν από τα κατεχόμενα
Μεγάλη γκάφα Ερντογάν-Χρησιμοποίησε εικόνα της ΕΟΚΑ για τον τουρκικό στρατό και τη διέγραψε αμέσως
Επιστροφή του καιρού στα 40αρια-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
ΒΙΝΤΕΟ: Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Τον υποδέχθηκε ο Τατάρ μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας