Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν πείθουν, απαντά στην Τουρκία ο Γεννηματάς

“Η χώρα που για πρώτη φορά στην Ιστορία χρησιμοποίησε μετανάστες ως πολιορκητικό κριό εναντίον άλλων χωρών, δεν δικαιούται να ομιλεί για δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα”, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς. 
 
Ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ σημειώνει, παράλληλα, ότι είναι γνωστές οι επιδόσεις της Τουρκίας στους συγκεκριμένους τομείς.
 
“Επιπλέον, είναι απολύτως απαράδεκτη η επιλογή της να επιδεικνύει, επανειλημμένως μάλιστα, ασέβεια στα θύματα του Ολοκαυτώματος.  Μας έχει συνηθίσει σε κυνικές παραβατικές συμπεριφορές κάθε κανόνα δικαίου, είτε αφορούν κράτος δικαίου, ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία ή σχέσεις καλής γειτονίας στον άμεσο περίγυρο και την ευρύτερη περιοχή.  Στοιχεία που άλλωστε καταγράφονται κάθε χρόνο σε εκθέσεις της ΕΕ και διεθνών οργανισμών, μεταξύ άλλων. Τα κροκοδείλια δάκρυα ουδένα πείθουν. Της συστήνουμε αυτεπίγνωση”, καταλήγει ο κ. Γεννηματάς. 

Δειτε Επισης

Έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της 58χρονη στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 5.000 φωτογραφίες είχε βγάλει στη Σούδα ο Αζέρος-Έστελνε το υλικό μέσα από ειδικό λογισμικό
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Χίο-Εκκενώθηκαν οικισμοί, υπόνοιες για εμπρησμό
Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νεκρός μέσα στο μαγαζί του 59χρονος στη Λαμία-«Βοήθεια φωνάξτε την Αστυνομία», οι τελευταίες του κουβέντες
Σοκ από διπλή δολοφονία στην Ελλάδα, 61χρονος σκότωσε τους ηλικιωμένους γονείς του
Βγήκε για διασκέδαση ο αντιδήμαρχος που σκοτώθηκε στην Ελλάδα-«Δε φόραγε ζώνη, είχε φύγει κατευθείαν»
Πύρινη κόλαση στη Χίο-Με διαφορά μίας ώρας ξέσπασαν τρεις φωτιές (vid&pics)
Άγριος ξυλοδαρμός 61χρονου από παρέα νεαρών στη Λάρισσα-Τον χτυπούσαν με ξύλο και γροθιές
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρός αντιδήμαρχος μετά από θανατηφόρο, σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του