Η Αθήνα έδωσε το μεγαλύτερο χειροκρότημά της σε γιατρούς και νοσηλευτές για τον κορωνοϊό

Το δικό τους «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, είπαν χιλιάδες πολίτες της Ελλάδας, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών.

Δείτε βίντεο από το Μαρούσι:
Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό.
Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας... Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας... Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Στην Ισπανία χειροκροτούσαν χθες για πέντε λεπτά

Ανάλογη πρωτοβουλία έγινε χθες στην Ισπανία, όταν οι κάτοικοι επί πέντε λεπτά χειροκροτούσαν τους δικούς τους ήρωες από το μπαλκόνι τους.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Το ξέπλυμα μέσω βαρυποινίτη, η απόδραση Κομμωτή, το τρίωρο podcast ισοβίτη και η... υποκρισία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Ν. Χριστοδουλίδης: Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για πολυήμερη, ευπρόσδεκτος στο Συμβούλιο στην Κύπρο ο Ερντογάν
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Δεν αποδέχθηκε τα περί στιγμιαίου λάθους για το θάνατο Γιαννιού το Δικαστήριο-Η πρώτη αντίδραση του καταδικασθέντα