Στις έντεκα οι εκτροπές πτήσεων λόγω κακοκαιρίας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Εκτροπές έντεκα συνολικά πτήσεων που είχαν τελικό προορισμό τη Βηρυτό, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκτροπές αφορούσαν πτήσεις προερχόμενες από Μαδρίτη, Αμάν, δύο πτήσεις από Κάιρο, Καζαμπλάνκα, Κωνσταντινούπολη, Αμπου Ντάμπι, Τζέντα, Παρίσι και Ντουμπάι.
 
Επίσης μία πτήση αναχώρησε από Λάρνακα με προορισμό τη Βηρυτό, η οποία τελικά λόγω των καιρικών συνθηκών, επέστρεψε πίσω.
 
Συνολικά 658 επιβάτες επηρεάστηκαν από τις εκτροπές, ενώ πέντε από τις πτήσεις κατάφεραν να απογειωθούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας και να προσγειωθούν στη Βηρυτό.
 
Οι επιβάτες τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία στη Λάρνακα, ενώ οι επιβάτες των άλλων τριών παρέμειναν στο αεροδρόμιο και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
 
Αναμένεται ότι μέχρι τις 7 απόψε οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Πάφου για Τυχικό
Αισιοδοξία Ιωάννου για ορεινές κοινότητες-«Στόχος η μόνιμη εγκατάσταση νεαρών οικογενειών στα ορεινά»
Απαντά στην πρόθεση Τυχικού να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Αρχιεπίσκοπος-Εξηγήσεις για τη στάση απέναντι στον Μόρφου
Σκέψεις υπεράσπισης για επανεξέταση του καγκουρό από ιδιώτη ιατροδικαστή ή κτηνίατρο-Ζητήθηκε φωτογραφικό υλικό
Η απάντηση ΥΠΑΝ για εκδήλωση Πρεσβείας Ισραήλ σε σχολείο-«Να μην εκμεταλλευόμαστε για πολιτικούς σκοπούς»
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα
Παραδέχθηκε ενοχή ο χειριστής σκάφους που συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς-Eλεύθερος με εγγύηση 10.000
Πάνω από 6.000 ασθενείς στάλθηκαν στο εξωτερικό για θεραπεία από το 2020-Στα 140 εκατομμύρια το κόστος
Υπέβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Ανακοίνωσε «Πρόταση Ενότητας και Προοπτικής»
Δικηγόρος αστυνομικού: «Θα μπορούσε να συλληφθώ και εγώ, έχω και εγώ από αυτή την τσάντα. Επικίνδυνη αυτή η θέση της Αστυνομίας»