Συστήνουν υπεύθυνη συμπεριφορά στο σπίτι οι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης

Τα προληπτικά μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας "πρέπει να συνοδεύονται και από υπεύθυνη και συνειδητοποιημένη συμπεριφορά όλων στο σπίτι" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης σε ανακοίνωσή της.
 
Προσθέτει ότι "οι κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί καθορίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας, πρέπει να τηρούνται με συνέπεια ενώ επιβάλλεται να ενημερώσουμε τα παιδιά μας ότι θα πρέπει να περιορίσουν τις  μετακινήσεις και τις συναντήσεις τους στις  καφετέριες και τα πάρτι διότι ο περιορισμός,  σε σχέση με τα άλλα μέτρα, θα εμποδίσει την εξάπλωση του ιού και θα προστατευτεί η υγειά όλων μας".
 
Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία συστήνει "σε όλους ψυχραιμία και αποφυγή του πανικού" αλλά και υπακοή στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας όπως αυτές ανακοινώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

"Ευχόμαστε σύντομα να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής με υγεία και ανοικτά σχολεία" καταλήγει η  Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»