Το μήνυμα στήριξης του Μαραντόνα στην Ιταλία για τον κορωνοϊό

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε τη στήριξη του στον ιταλικό λαό και άσκησε κριτική στη συμπεριφορά της Αργεντινής στην κρίση του κορωνοϊού.

Η αγάπη του για τη Νάπολι και την Ιταλία γνωστή. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έγινε μύθος (και) στον ιταλικό Νότο, ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη χώρα, πλήττεται εδώ και εβδομάδες από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ντιεγκίτο έστειλε μήνυμα στήριξης στον ιταλικό λαό και ταυτόχρονα στηλίτευσε την επιπόλαιη αντιμετώπιση των συμπατριωτών του στον ιό COVID-19, σχολιάζοντας ότι ο «χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει».

«Έζησα 7 χρόνια στη Νάπολη. Εκεί έχω οικογένεια, πολλούς ανθρώπους που αγαπώ και που με αγαπούν. Η Ιταλία είναι μέρος της ζωής μου και θέλω να τους στείλω μήνυμα υποστήριξης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους. Ελπίζω στην Αργεντινή να αντιδράσουμε έγκαιρα. Κάποιοι χλευάζουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι το περασμένο Σάββατο κανείς δεν μιλούσε για πανδημία, χαιρετιόμασταν όλοι με ένα φιλί και τα γήπεδα ήταν γεμάτα. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι "δεν υπάρχει χειρότερος κουφός από όποιον δεν θέλει να ακούσει". Ελπίζω να μπορέσουμε όλοι να προχωρήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί και εδώ. Είναι δύσκολο να εκπαιδεύσεις μια χώρα σε 15 λεπτά, και αυτό λύνεται με εκπαίδευση, υπακοή και σεβασμό. Καλή δύναμη σε όλους!!!», έγραψε αναλυτικά ο Αργεντίνος θρύλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Έρχεται από την εξωτερική για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Πυρά κατά των συμφωνηθέντων για κοινό υποψήφιο
Βαφτίζουν Airbnb πρώτες κατοικίες και επωφελούνται του ΦΠΑ-Αυξάνονται τα καταλύματα, γεμίζει η βαλίτσα των προβλημάτων
Άργησε να κυλήσει το νερό στον μύλο και δεν αποκλείονται αποκοπές-Μεγάλο crash test η ζήτηση του καλοκαιριού
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό